Braintuner Ontwikkeling

BT4, BT5, BT6 en BT7 Braintuners

De officiele BT-machines werden na elkaar uitgebracht, BT4, BT5, BT6 en BT7.
Dr. Williams, een voorstander van Electronic Healing therapieen uit de jaren tachtig die in een van zijn lezingen werd genoemd, verklaarde dat de Dr. Beck BT1, Dr. Beck BT2 en Dr. Beck BT3 niet voor het publiek werden vrijgegeven en dat die eigenlijk alleen prototypen waren.

Vanwege de moeilijkheden met de aannemers die de originele Brain Tuner Machines BT1, BT2 en BT3 ontwikkelden, annuleerde Dr. Beck de eerste Brain Tuner-prototypen. Dit was geen annulering van het Beck Machine BrainTuner Project, maar eerder een meningsverschil tussen Dr. Beck en de Group die gecontracteerd was om de originele BT Machine te ontwikkelen.

Het duurde maanden voordat deze groep met een prototype kwam en wat uiteindelijk werd geproduceerd, voldeed niet aan de specificaties van Dr. Beck. Hij was het ook voortdurend oneens met de ontwikkelaars die vreemde marketingideeën hadden en zinnens waren om 50.000$ te vragen per BT-machine.

Originele Braintuner BT4

De originele Bob Beck Machine, de BT4 was een eenvoudig één frequentie-apparaat, en was de eerste machine geproduceerd door Dr. Beck. De door Bob Beck ontworpen bloedelektrode is een mutivibratorcircuit dat een rechthoekige golfvorm produceert van 3,92 Hz. teneinde een kleine stroom te creeren in het bereik van 50-100 microampère om te stromen in zowel de ulnaire als de radiale slagaders aan de onderkant van de onderarm, net achter de polsen en ook het binnenbeen.

De informatie over het gebruik van Beck's bloedelektrificatie-apparaat (soms een "bloedelektrode" of de Beck-zapper genoemd) is te vinden in het Nexus-tijdschriftartikel uit 1998 getiteld: The Beck Zapper: Renewed Hope Against AIDS.

BT-4 geeft een continue output van 3.92Hz (Altijd Aan), er was geen pulse op dit programma.

Dr. Beck (BT-5) is bekend als de BT PLUS

De BT-5 gebruikt de frequenties van 111 Hz puls, en werd de "The Black Box - Secret ... Treatment of Rock Superstars" genoemd in OMNI Magazine. De BT-5 black box werd gebruikt door Dr. Margaret A. Patterson, MD, om de Britse rockster Pete Townsend van "The Who" van zijn verslaving aan heroïne te genezen.

BT-5-programma werkt goed voor specifieke drugsverslaving, zoals verslaving aan nicotine, heroïne, cocaïne, barbituraten en verslavende farmaceutische geneesmiddelen. BT-5-programma vereist een nachtbehandeling van minimaal een maand gedurende 7-9 uur voor positieve resultaten.

BT 6 met de 1000Hz als 'magische frequentie'

1000Hz is de 'magische frequentie' waarvan werd vastgesteld dat deze werkte wanneer die van anderen faalden.
Dr. Beck gebruikte de BT5- en BT6-frequenties vaak samen voor behandelingen. BT5 - 111Hz & BT6-1000hz
BT-6, "The Magic Frequency" werkt om de effectiviteit van andere frequenties te versterken wanneer bepaalde frequenties niet werken.

Dr. Beck BT-7 met gepulseerde 0.5 Hz

Dr. Beck's braintuner (BT-7) werkt met gepulseerde 0.5Hz.
De spanningsmodulatie komt overeen met de onderband van de Delta-hersengolffrequentie.
Deze frequentie, in termen van EEG hersengolven, is geassocieerd met diepe REM-slaap.

Dr. Beck selecteerde de 0,5Hz op de BT-7 specifiek voor hersenbehandelingen en hielp bij slapeloosheid. Slow Wave Sleep of SWS is de diepste slaaptoestand en speelt een vitale rol in gezondheid en welzijn. Tijdens deze fase van de slaapcyclus beginnen de hersenen zeer langzame, grote Delta-golven te produceren. Zelfs als je levensstijl niet de luxe biedt van een volledige acht uur slaap, kan je met een paar uur verbonden met de BT-7, je hersenen in staat stellen om de herstellende slaap te krijgen die je brein nodig heeft.

Rechtstreeks Bestellen zonder Winkelwagentje

Ik bestel :
Andere Aantallen ? Vragen ?
Korting : 2 St - 5 % ..... 3 St - 10 %
Verzending in Benelux 7 €
Voor de rest van Europa : 9 euro.
IBAN nr BE89 2300 6165 0085
BIC code : GEBABEBB
Voorafbetaling op Fortis Rekening :
Familllie / Voornaam
Straat / Huis nr
Postnr / Gemeente
Land
E-mail *
Tel nummer
Gsm nummer
Ben je tevreden over je Zapper, vertel het voort !
Samenaankopen is voordeliger (zie hoeveelheidskortingen)
 
Beveiligingscode
Herhaal de beveiligingscode *
* verplichte velden moeten worden ingevuld.