Meg Patterson a New Approach to Drug Cure

NET a revolutionary cure for drug additions


Boek : Hooked ? NET: The New Approach to Drug Cure door Meg Patterson

Dit boekwerk vertelt het verhaal van NET (Neuro Electric Therapy) - een revolutionaire remedie voor drug verslavingen. In dit opmerkelijke boek schrijft dr. Meg Patterson over de achtergrond van haar ontdekking, haar moeizame onderzoek en de buitengewone resultaten, die eindelijk echte hoop bieden voor verslaafden.
De behandeling is fascinerend en effectief.

Met behulp van een kleine elektrische stroom afgestemd op verschillende frequenties, stimuleert NET (NeuroElectric Therapy) de productie van verschillende lichaamchemicaliën - inclusief endorfines, de natuurlijke opiaten van het lichaam - waardoor verslaafden aan drugs kunnen ontgiften met slechts minimale ontwenningsverschijnselen.

Schrijvend vanuit haar brede ervaring met verslaafden in Azië en het Westen, benadrukt Dr. Patterson ook het cruciale belang van het oplossen van de fundamentele psycho-spirituele problemen die tot verslaving leiden. Rocksterren Eric Clapton, Keith Richards en Pete Townshend, evenals honderden andere ex-verslaafden uit alle lagen van de samenleving en landen, getuigen van het succes van NET.

Met een wereldwijd drugsprobleem van angstaanjagende proporties, onthult "Hooked ?" een oplossing voor dit probleem - mits de strijd tegen de apathie van de overheid en het wantrouwen van de medische instelling kan worden gewonnen !

"Het is zo simpel, het is een kleine metalen doos met draadjes die op je oren worden geklikt.
En in twee of drie dagen (wat de ergste periode is voor het afkikken van drugs) verdwijnt de verslaving uit je systeem." Keith Richards
"Dit boek zou standaard gelezen moeten worden in elk modern onderwijssysteem." Sean Connery

A new Approach to Drug Cure door Meg Patterson

Hoe werkt NET (NeuroElectric Therapy)?

Met behulp van een kleine elektrische stroom afgestemd op verschillende frequenties, stimuleert NET de productie van verschillende lichaamchemicaliën, waaronder endorfines, dit zijn de natuurlijke opiaten van het lichaam, waardoor verslaafden van hun drugs kunnen beeindigen met slechts minimale ontwenningsverschijnselen. Het belangrijkste voordeel van Meg Patterson's behandeling is dat deze techniek het ontgiftingsproces aanzienlijk te versnellen. Iets wat normaal gesproken een ziekenhuisopname van twee weken (of langer) vereist.

NET wordt nog steeds gebruikt

NET wordt nog steeds gebruikt. De huidige generatie NET-apparaten zijn draagbare eenheden ter grootte van een digitale audiospeler met een eigen stroombron (9-volt batterij) Ze genereren diverse CES-golfvormen.
De uitvoer van het apparaat wordt toegevoerd aan twee kleine elektroden bevestigd aan het hoofd van de patiënt met kleefmiddelen en geplaatst achter de oren. De elektroden verschaffen transcutane afgifte van stroom (d.w.z. zij leveren stroom over de huid in plaats van door te prikken of geïmplanteerd te worden onder de huid).
Het apparaat wordt tijdens de behandeling continu gedragen, meestal ongeveer een week.
Individuele behandelprotocollen kunnen worden in het apparaat geladen op basis van de mix van de drugs die door de patiënt zijn genomen en het tijdstip van de dag.